Prullenbakken

Prullenbakken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Prullenbak

Een kleine prullenbak kopen? Een grote prullenbak bestellen? Of een prullenbak 3 vakken? Het kan bij Zindoo via Bol.com! Met de merken Homra en StangVollby bieden wij je een ruim assortiment aan met alle formaten afvalemmers. Een simpele 3 liter pedaalemmer voor in het toilet of een sensor prullenbak met drie vakken waardoor je jouw afval makkelijk scheidt, bij Zindoo ben je aan het juiste adres. Wij bieden je verschillende formaten, kleuren en materialen aan zodat je de juiste keuze kunt maken in de zoektocht naar jouw perfecte prullenbak. Zo is er voor eenieder een geschikte prullenbak te vinden.

Kleine prullenbak

Kleine prullenbakken moeten zeker niet over het hoofd gezien worden. Deze producten zijn ideaal voor in de badkamer, het toilet of voor groen afval. Wat ook een goede optie is voor dat laatste is een kleine prullenbak combineren met een grote prullenbak. Laten wij nou net deze twee gecombineerd hebben tot één product. Neem bijvoorbeeld de Homra Nexo prullenbak. Dit is een prullenbak met drie vakken waardoor hier gemakkelijk afval in te scheiden is. In deze Homra prullenbak is ruimte gecreëerd door middel van een kleine afvalemmer te plaatsen in het grote deel van de sensorprullenbak. Hierdoor heb je alle prullenbakken in één en hoef je geen meerdere prullenbakken in één ruimte te hebben. Zo wordt afval scheiden een stuk leuker!

Prullenbak kopen

Een prullenbak kopen doe je uiteraard bij Zindoo, maar hoe weet je welke je moet hebben? Woon je alleen? Samen? Heb je kinderen of andere huisgenoten? Zo kun je nagaan hoeveel liter jouw nieuwe prullenbak moet bevatten. Het uiterlijk van jouw nieuwe prullenbak is uiteraard ook niet onbelangrijk. Welke kleur of welke vorm staat er nu werkelijk bij de ruimte waar je de afvalemmer gaat plaatsen? Wij staan altijd voor je klaar om een handje te helpen indien je hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuze.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken