Afval scheiden

Afval scheiden
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Prullenbak afvalscheiding

Wat tegenwoordig onmisbaar is in ieder huishouden is een prullenbak voor afvalscheiding. Om moeder natuur een handje te helpen en plastic, GFT, glas en papier te scheiden, is daarbij het gebruik van een prullenbak met afvalscheiding een ideale oplossing. Een prullenbak afvalscheiding is nodig in iedere keuken. Maar deze zijn niet altijd mooi. Wij bij Zindoo hebben daar verandering ingebracht. Met een Scandinavisch design van StangVollby maak je jouw keuken helemaal af. Of ga je liever voor een Hollands design met een van onze Homra afvalscheiding prullenbakken? De keuze is aan jou.

Prullenbak kopen afvalscheiding

Waar let je op bij het kopen van een prullenbak afvalscheiding? Het formaat is erg belangrijk. Er zijn verschillende formaten als je zoekt op prullenbak afvalscheiding. Een prullenbak voor afvalscheiding kopen is iets om even bij stil te staan. Homra en StangVollby zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Van twee tot vier vakken, groot of klein, bij Zindoo kun je het vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld onze bestseller: de Homra Nexo prullenbak met sensor welke drie vakken heeft én geleverd wordt met een extra groenten lekbakje van 4 liter! Het volume van deze 72 liter prullenbak is verdeeld over twee vakken van 12 liter en een vak van 48 liter. Hierbij zit een kleine GFT-bak van 4 liter ingebrepen. Meer inhoud per vak nodig? Kies dan voor een StangVollby Edsbyn prullenbak afvalsc heiding met twee vakken van 30 liter.

Ook kleine varianten verkrijgbaar

Liever een afvalbak die elegant is verwerkt in een keukenkastje? Ook daar kan Zindoo je bij helpen. Een prullenbak afvalscheiding hoeft niet altijd groot te zijn. Daarom bieden wij ook kleine slide inbouw prullenbakken aan in ons assortiment. Een prullenbak voor afvalscheiding tot wel drie vakken met in totaal een inhoud van 40 liter! Van het merk Homra hebben we zelfs Wall-up inbouw prullenbakken voor afvalscheiding. Zo ruim je heel gemakkelijk alles op na het koken, opruimen of schoonmaken.

Prullenbak afvalscheiding kopen bij Zindoo

Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden en denk je erover na om een prullenbak te kopen voor afvalscheiding? Goede keuze! Wanneer je de juiste prullenbak afvalscheiding hebt gevonden plaats je deze in de winkelmand. Start het bestelproces en binnen enkele stappen plaats je jouw bestelling. Vervolgens gaan wij hier bij Zindoo zo snel mogelijk voor je aan de slag, zodat jouw nieuwe prullenbak zo snel mogelijk bij je thuis is. Mocht je toch nog vragen hebben over wat nu de juiste keuze voor je is, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken