Welkom bij Zindoo

Wie is Zindoo? Nog nooit van gehoord?

 

Wij zijn Zindoo!

 

Zindoo is dé snelst groeiende webwinkel van Nederland die zich richt op de populairste producten van dit moment! Met uitsluitend Nederlandse merken als Homra, StangVollby en Yolora brengen wij producten bij klanten in binnen- en buitenland.


Het gehele merkenaanbod is geselecteerd met het oog op kwaliteit, comfort en design. Vanuit het Zindoo-kantoor met distributiecentrum gelegen in Goor, wordt het gehele ordertraject binnenshuis verwerkt. Wij gaan voor mooie producten en uiterste klanttevredenheid. Dat is onze ambitie waar we elke dag voor opstaan en samen met een jong team aan werken.

 

Vrijheid, gelijkheid en creativiteit: De manier om dit samenwerkende jonge team te beschrijven. Een goede uitstraling begint immers bij onszelf! In dit gezellige team wordt gesproken, naar elkaar geluisterd en speelt de vervullen functie onderling geen rol. Komt er een container vol prachtige parasols binnen, kan je er op rekenen dat ook de webshopbeheerder zijn mouwen op stroopt en zij aan zij staat te zweten met onze logistieke medewerkers. Alleen samen behouden wij Zindoo een succes!

 

Zindoo is dé snelst groeiende webwinkel van Nederland die zich richt op de populairste producten van dit moment! Het gehele merkenaanbod is geselecteerd met het oog op kwaliteit, comfort en design. Vanuit het Zindoo-kantoor met distributiecentrum gelegen in Goor, wordt het gehele ordertraject binnenshuis verwerkt. 

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken