Impregneermiddelen

Impregneermiddelen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Impregneermiddel

Door middel van impregneermiddel zorg je ervoor dat jouw product waterdicht blijft en vuil afstoot. Door het gebruik van deze waterafstotende spray kun je ervanuit gaan dat er geen drupje water meer komt op de plekken waar je het liever niet ziet. Wat ook prettig is aan WME impregneermiddel is dat deze ook vuilafstotend is! Wij bij Zindoo staan achter het merk WME. Van dit merk verkopen wij verscheidene producten waaronder reiniger en impregneerspray. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. 0,5 liter, 1 liter en 5 liter flacons. Al onze WME producten zijn níet toxisch en zijn biologisch afbreekbaar.

Beste impregneermiddel tent

De beste waterafstotende spray voor tenten is ongetwijfeld het WME impregneermiddel. Deze waterafstotende spray is in de variant ‘Synthproof’ het meest geschikt voor polyester, nylon en andere synthetische stoffen. Zoals bijvoorbeeld de Homra zweefparasol. Wij beschikken in ons Zindoo assortiment ook over een ‘Pretentine‘ impregneermiddel variant. Deze is zeer geschikt voor mengweefsel van katoen en polyester. Het WME ‘Anchor extra’ impregneermiddel is geschikt voor katoen, canvas en linnen. Door impregnatie met een waterafstotende spray voorkom je vlekken. Dit is aan te raden voor gebruik van je product en na een langere tijd om de waterdichtheid weer te versterken. Doordat het impregneer middel niet toxisch en biologisch afbreekbaar is; is WME impregneerspray zeer milieuvriendelijk. Dat is waar wij bij Zindoo heel blij van worden. Care free een product gebruik en toch een goede werking behouden. Dit is hoe wij graag te werk gaan.

Waarvoor geschikt?

De waterafstotende spray is in iedere variant geschikt voor tenten, zonneschermen, parasols, dekzeilen, paardendekens en kleding. Het impregneer middel is een perfect waterdicht impregneer preparaat na gebruik van de WME Active Clean reiniger. Deze reiniger is perfect geschikt voor outdoor stoffen zoals tenten, zonneschermen, parasols en dekzeilen. De WME Active Clean reiniger verwijderd gemakkelijk regenstrepen, vogelpoep en seizoensvuil.

Over Zindoo

Zindoo is dé snelst groeiende webwinkel van Nederland. Wij zetten ons dagelijks in om de populairste producten van dit moment aan te bieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het gehele ordertraject verwerken wij in-huis, waardoor jij er zeker van bent dat jij jouw bestelling snel thuis hebt! Daarnaast weten wij alles van de producten in ons aanbod. Heb jij nog een vraag over een van onze producten of over jouw bestelling? Dan kun je zonder problemen contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag telefonisch of via de mail verder!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken