Zweefparasol

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zweefparasol

Op een heerlijke zonnige dag uitrusten doe je onder een Homra zweefparasol. Gegarandeerd plaats in de schaduw heb je, want bij ons is de zweefparasol 300cm doorsnee. Nog een mooi aspect is dat de parasol kantelbaar is en je kunt de parasol 360 graden draaien. Hierdoor kun je in ieder hoekje de zon vermijden en zelfs de regen! Onze zweefparasols zijn gefabriceerd met kwalitatief, hoogwaardig, waterafstotend polyester doek met PU-coating. Bij Zindoo kun je jouw zweefparasol met voet kopen. Dit alles samen maakt jouw zonnige dag meer dan compleet!

Zweefparasol met voet kopen

Bij een zweefparasol kopen hoef jij je bij Zindoo geen zorgen te maken. Er zijn namelijk een heel aantal aspecten waardoor je zorgeloos kunt genieten in de schaduw. De parasols zijn namelijk gemaakt van duurzaam aluminium waardoor deze over hoge kwaliteit beschikt en daardoor een lange levensduur heeft. De parasols zijn eenvoudig op te zetten door middel van een schuifmechanisme in combinatie met een draaihendel. Als de zweefparasol staat, kun je deze diagonaal kantelen. Zo zet je het schaduwdoek in iedere positie die je maar wenst. Door middel van gebruik van de bijgeleverde duurzame beschermhoes, behoud je zo ook langer de kwaliteit die je van Homra gewend bent. De tegels rondom zijn te vullen. Wij raden je dan ook aan een zweefparasol met voet te kopen zodat je niet voor ongemakken komt te staan wanneer jouw parasol omwaait.

Ook geschikt in de regen

Door middel van de PU-coating is de parasol ook geschikt in de regen. Hierdoor kun je ook bij minder mooie dagen toch buiten zitten en droog blijven. Omdat de zweefparasol 300cm doorsnee is, kun je heerlijk droog zitten en genieten ondanks dat het regent. Ook is de parasol 360 graden draaibaar en is de parasol kantelbaar zodat je altijd de zweefparasol in de juiste positie hebt staan. Een Homra zweefparasol kopen? Dat doet je bij Zindoo!

Over Zindoo

Zindoo is dé snelst groeiende webwinkel van Nederland. Wij zetten ons dagelijks in om de populairste producten van dit moment aan te bieden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het gehele ordertraject verwerken wij in-huis, waardoor jij er zeker van bent dat jij jouw bestelling snel thuis hebt! Daarnaast weten wij alles van de producten in ons aanbod. Een zweefparasol kopen doe je bij Zindoo. Heb jij nog een vraag over een van onze producten of over jouw bestelling? Dan kun je zonder problemen contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag telefonisch of via de mail verder!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken