Werken bij

 

Zindoo is een jong en zeer snelgroeiend online bedrijf. Wij ontwikkelen merken voor de online markt en verkopen onze artikelen op meerdere platforms.
We zoeken momenteel versterking in ons team met 2 hoofddoelen.

1. Zindoo.com uit laten groeien tot succesvolle webshop!

2. Actief en succesvol zijn op alle mogelijke online verkoopkanalen met onze merken.

 

De functies in een notendop:

 

Online Marketeer

Als Online Marketeer ga jij ervoor zorgen dat onze webshops een groot succes worden. Hiervoor ga jij je volop inzetten op SEO/SEA en heb je voldoende kennis van Google Adwords en Google Shopping. Tevens is het voor jou geen probleem om social media kanalen in te zetten om het succes van onze webshops te vergroten. Ons streven is bij de top 10 webshops van Nederland te gaan behoren. Heb jij dus ambities? Dan zoeken we jou!

 

Online Marketplace specialist

Als online marketplace specialist ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en het onderhouden van de marketplaces waarop Zindoo actief is. Jij bent de specialist die ervoor zorgt dat de Zindoo producten goed zichtbaar zijn op verschillende platformen in binnen- en buitenland. Op dit moment ligt onze focus vooral op Bol.com en Amazon Duitsland. Echter willen wij graag verder uitbreiden op Amazon Europa. Tevens willen we graag d.m.v. de inzet van partijen als Channable, ChannelEngine, DataFeedWatch en Effectconnect onze zichtbaarheid vergroten op de Europese platforms, waar mogelijke kansen voor ons liggen.


Amazon Advertising specialist

Om op Amazon succesvol te zijn, spelen veel factoren een grote rol. Het zou heel fijn zijn dat jij hierin al veel ervaring hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het een vereiste dat je je hierin wil gaan verdiepen. Advertising binnen Amazon is een zeer belangrijke schakel tot succes. Jij weet hiervoor aan de juiste knoppen te draaien. Tevens heb je kennis van systemen als Sellics, Perpetua, Helium10 of soortgelijke programma’s.


Kun jij samen met ons gezellige team Zindoo laten groeien tot een groot succes? Schroom niet; stuur je cv en motivatie naar info@zindoo.com!

 

 

Zindoo

Klavermaten 8

7472DD Goor

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken